Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Oplev alle Venedigs topseværdigheder på denne ekslusive tur med max. 10 deltagere. Turen inkluderer en times tur med vandtaxa på Den Store Kanal, Markuskirken (Basillica di San Marco), Campo SS Giovanni Paolo og den kendte Sukkernes Bro. 

Højdepunkter:
- En times luksus vandtaxa tur på Den Store Kanal
- Spring køen over og se mosaikkerne på Markuskirken helt tæt på
- Få en rundvisning i Markuskirken samt de kendte terrasser 
- Garanteret lille turgruppe på max. 10 personer

Oplev det bedste af Venedig - til vands, til lands og i luften
Turen starter på Den Store Kanal, byens hovedkanal som løber forbi flere end 50 paladser, seks kirker, fire broer og to udendørsmarkeder. I løbet af turen vil du komme til at se de fleste af disse seværdigheder. 

Tilbage på land går vi mod dagens hovedattraktion: Markuskirken. Kirken tog længere end 800 år at bygge med mindesmærker og momumenter inden i bragt (eller stjålet) fra Europa og Asien. Køerne foran Markuskirken er oftest meget lange, men vi springer heldigvis køen over og går direkte ind og starter rundvisningen. 

Efterfølgende tager din guide dig på en gåtur rundt til nogle af Venedigs kendte seværdigheder. Vi besøger blandt andet Marco Polos hus og høre om hvordan han drog til søs og vendte hjem med historier om Kina, Campo SS Giovanni Paolo med sit mix af arkitektur fra forskellige tidsaldre og den kendte Sukkenes Bro.

Turen ender ved Rialto-broen, en enestående marmor struktur som kostede Venedig en mindre formue at bygge, men som helt sikkert er alle pengene værd. 

Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved siden af Ponte della Paglia, broen med udsigt til Sukkenes Bro, foran Dogepaladset i retning mod lagunen. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 3 timer.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-15 år. Børn mellem 0-5 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Undgå venligst at medbringe store tasker, en tripod eller ryksække, da disse skal tjekkes ind som bagage i Markuskirken og du derfor vil misse en stor del af turen. 
- Turen ender ved Rialto-broen.
- Du skal gå en del på tiren og der er mange trin op til terrrasserne i Markuskirken, så det anbefales, at du har behageligt fodtøj på. 
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur.
- Fotografering er tilladt på det meste af turen, dog må man ikke fotografere i Markuskirken.
- Nogle steder er der ikke skygge, så vi anbefaler at du medbringer en hat, solcreme og en flaske vand, når det er varmt.  

Åbningstider

Turen afgår kl. 14:30 (April-Oktober)

Bestil
Fra 602 kr

søn, 16 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer

Vejviser

Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.