Det bedste af Venedig

Vores 'Bedste af Venedig'-tur er perfekt til folk der kun har begrænset tid i Venedig, men gerne vil opleve så meget som muligt. Se de mest kendte steder i Venedig, inklusiv Markuskirken og Rialto-broen. 

Højdepunkter:
- Nyd en 2 timer og 45 minutters sightseeingtur til fods i Venedig
- Lær om byens historie og kultur 
- Besøg Markuskirken og spring køen over til indgangen
- Nyd en smuk 30-minutters gondoltur
- Få adgang til de kendte terrasser på toppen af Markuskirken
- Nyd en lille turgruppe (max. 24 personer)

Det bedste af Venedig
Som du slendrer gennem gaderne og over pladserne i hjertet af Venedig vil din engelsktalende guide holde dig godt underholdt med historier om, hvordan Venedig blev bygget og hvordan det blev til af en verdens ældste republikker. Hør din guide fortælle om Venedigs mest kendte indbyggere, de fester der har givet byen sit navn og kulturen som har gjort det til en af verdens mest populære destinationer. 

Turen starter med en af Venedigs største seværdigheder - Rialto-broen. Herefter går vi gennem smalle gader og over bittesmå broer til vi kommer ind til hjertet af byen. Du vil komme til at besøge Marco Polos hus og høre om, hvordan han drog til søs og kom tilbage og fortalte om historier om Kina og en verden i Østen få havde set.

Du vil også se de livlige pladser Campo SS Giovanni e Paolo og Campo Santa Maria Formosa, Byzantinisk indflydelse, renæssance bygninger og moderne strukturer vidner om en eklektisk historie i byens udvikling. 

Vi kommer også til se Sukkenes Bro på vej hen til vores sidste og mest imponerende stop - Markuskirken. Efter at have beundret Markuspladsen, vi vil springe den lange kø til kirken over og gå direkte ind. Med mindre ventetid udenfor har vi mere tid til at beundre de smukke freskoer inden i kirken.

Turen inkluderer også en tur op på Markuskirkens famøse terrasser. Fra terrasserne, som sjældent er inkluderet i ture, får du en enestående udsigt udover pladsen og rig mulighed til at tage billeder. 

Herefter vil din guide til dig hen til gondolstationen, hvor du vil begynde din 30-minutters gondoltur på kanalerne med din ægte, lokale gondoliere. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran bronzestatuen af en mand på Campo S. Bortolomio, på San Marco-siden af Rialto-broen. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved Rialto-broen.

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2 timer og 45 minutter.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 0-14 år. 

Vigtig information:
- Undgå venligst at medbringe store tasker, tripod eller rygsække, da disse skal tjekkes ind som bagage i Markuskirken og du derfor vil misse en stor del af turen. 
- Du skal gå en del på turen og der er mange trin op til terrasserne i Markuskirken, så det anbefales, at du har behageligt fodtøj på. 
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur. 
- Fotografering er tilladt på det meste af turen, dog må man ikke fotografere i Markuskirken. 
- Nogle steder er der ikke skygge, så vi anbefaler at du medbringer en hat, solcreme og en flaske vand, når det er varmt.   

Åbningstider

Turen afgår fra april til november. Venligst tjek kalenderen for datoer og tider.

Bestil
Fra 548 kr

søn, 21 apr 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer 45 minutter

Vejviser

Det bedste af Venedig

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.