Aftentur med gondol

4.5 (2)

Hvis du synes at Venedig er romantisk i løbet af dagen, så vent til du oplever byen om aftenen. På denne tur kommer du til at besøge seværdigeder og steder som man ikke ser på de klassiske ture og høre historier om hvad der giver Venedig sin særlige charme.

Hvis du kom til Venedig med billeder i hovedet af små smalle gader med huse side om side, hvor vasketøjet hænger over kanalerne, så er det her turen for dig. Vi har skruet helt op for romantikken og er klar til at vise dig en anden side af byen. 

Højdepunkter

- 2 t 25 min. rundvisning i Venedig om aftenen
- Slap af med en gondoltur med en ægte lokal gondolfører
- Max 6 personer per gondol
- Alt er arrangeret, så du bare kan slappe af og nyde din tur på vandet
- Garanteret lille turgruppe på max. 24 personer

Hvad kan jeg forvente?

Følg med din guide gennem de stille gader og pladser i Venedig - de er næsten ikke til at kende nu, hvor de fleste af turisterne er tilbage på fastlandet. Som du går vil din guide fortælle dig spændende historier om Ca'Dario, det forbandede (og muligvis hjemsøgte) hus, hvis ejere er døde i utide og oftest under mistænkelige omstændigheder. 

Udover historier om lokale legender vil du også høre om bekendte personligheder. Du vil komme til at se Harry's Bar på den anden side af kanalen, hvor Ernest Hemmingway plejede at slappe af efter en lang dag med skriverier. Du vil også komme til at se Peggy Guggenheims hus, arvingen der mistede sin far til Titanic og senere opbyggede en af verdens mest interessante kunstsamlinger. Har du nogenside hørt om Othello? Du kommer til at se huset, hvor Desdemona eftersigende boede før hendes fortælling var transkriberet af en italiensk forfatter og stjålet af en mand der hed William Shakespeare. 

Vores tur ender på en sød note med en gondoltur ned ad de mere stille kanaler i Venedig. Slap af som gondolføreren i sin ikoniske stribede trøje sejler langs vandvejen særligt bygget til disse både. Hver gondol har kun seks personer i hver, så din tur vil være fredelig og intim. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Bemærk venligst, at gondolturen ikke kan gennemføres i kraftigt regnvejr eller andet uvejr.

Billetkategorier

Voksen 15+
Børn 0-14

Bestil
Fra 574 kr

søn, 16 jun 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 4 timer 10 minutter

Vejviser

Aftentur med gondol

Adresse
Dorsoduro, 423 30123 Venezia

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.