Vin og appetizers i den jødiske ghetto

Kom med os på en tur til den jødiske ghetto i Venedig og gå på opdagelse i kulturen, et udendørs market og fascinerende butikker, mens vi spiser og drikker os igennem det historiske jødiske kvarter. Ingen anden oplevelse i Venedig tilbyder en mad- og vintur i så autentiske og lokale rammer som det jødiske kvarter i Cannaregio-området må siges at være.

Højdepunkter

- 2,5 times tur i det jødiske kvarter i Venedig
- Oplev tre autentiske vinbarer
- Smag masser af bidstørrelse versioner af lokale delikatesser kaldet cicchetti
- Forøg hver smagning med et glas vin sammen med forklaringer og tips
- Garanteret lille turgruppe på max. 12 personer

Hvad kan jeg forvente?

Det bedste tidspunkt at opleve den ægte venetiansk kultur er om aftenen som solen er ved at gå ned og de lokale mødes på deres favoritbarer med deres venner til mad og sjov. Hvis du er ude efter at opleve den lokale version af 'happy hour', så er det her din chance! Gør som de lokale og kom med os på en tur, hvor vi spiser og drikker os gennem det jødiske kvarter og prøvemager nye vine og cicchetti (en slags tapas) appetizers.

Vores mad- og vintur begynder med at udforske de jødiske kvarter i Cannaregio-området, et mindre besøgt område som indbyggernes referer til som det mest autentiske område i byen. Det jødiske kvarter var det første af sin slags og var inspiration til Shakespeares 'Købmanden fra Venedig'. Det er stadig et aktivt centrum for det jødiske samfund og de omkringliggende gyder, broer og kanaler har beholdt deres unikke identitet gennem årtier. 

På turen vil du se et traditionelt udendørs market og fascinerende butikker. Men mad og vin er aftenens stjerner og du vil komme til at opleve det bedste af begge på tre roste og skjulte bàcari (vinbarer). 

På de tre bàcari vil du komme til at prøvesmage nogle af det bedste byen har at tilbyde. Hvad end det er perfekt krydrede og stegte kødboller, cremet fiskemousse eller kreativ bruschetta vil du altid finde det bedste af dagens marked i disse enestående kreationer. Eftersom du næsten ikke kan spise italiensk mad uden et godt glas vin, så er hver spisning parret med et ille glas vin fra en af regionerne. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Du skal gå en del på turen, så det anbefales, at du har behageligt fodtøj på. 

Billetkategorier

Voksen 15+
Børn 4-14
Mindre børn 0-3 (gratis) 

Bestil
Fra 453 kr

lør, 22 jan 2022

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Vin og appetizers i den jødiske ghetto

Adresse
Ponte delle Guglie 30121 Venezia

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.