Sightseeing

Tag på sightseeing i Venedig og oplev byens charme og rige historie. Her finder du blandt andet ture til alle de store seværdigheder, såsom Markuskirken, Dogespaladset og ture til øerne Burano og Murano meget mere.

Sightseeing
 
Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Oplev alle Venedigs topseværdigheder på denne ekslusive tur med max. 10 deltagere. Turen inkluderer en times tur med vandtaxa på Den Store Kanal, Basillica di San Marco, Marco Polos hus, Campo SS Giovanni Paolo og den kendte Sukkernes Bro. Bestil din tur here og oplev det bedste af Venedig - til vands, til lands og i luften.

Fra 701 kr
Det bedste af Venedig m. gondoltur

Det bedste af Venedig m. gondoltur

Vores 'Bedste af Venedig'-tur er perfekt til folk der kun har begrænset tid i Venedig, men gerne vil opleve så meget som muligt. På bare få timer tager vi dig til de mest kendte steder i Venedig, inklusiv Markuskirken, Rialto-broen og en traditionel gondoltur. Bestil din tur her!

Fra 487 kr
Det bedste af Venedig + Dogepaladset

Det bedste af Venedig + Dogepaladset

Vores 'Bedste af Venedig med Dogepaladset'-tur er ideel for dem, der ikke har så lang tid at gøre godt med i Venedig, men gerne vil se alle byens største seværdigheder. Du kommer til at se alle de enestående seværdigheder, såsom Rialto-broen og få en rundvisningen inden i både Markuskirken og Dogepaladset. Bestil din tur her!

Fra 635 kr
Rundvisning på Dogepaladset

Rundvisning på Dogepaladset

Oplev Dogepaladset i Venedig og lær om det bedste og værste i Venedigs historie - fra de kæmpemæssige malerier af Tintoretto og Veronese til de fangehul lavet af træ, hvor anklagede for forræderi blev placeret af de berygtede hemmelige politi. Bestil din tur her!

Fra 471 kr
Glaspuster og blondemager tur

Glaspuster og blondemager tur

Kom væk fra menneskemængderne i Venedig og få et indblik i hvordan byen plejede at være, nemlig en ø fyldt med handlende verdenskendte for deres håndværk, hvor traditionelle færdigheder er blevet givet videre fra generation til generation i århundrede. Kom med os på en halvdagstur til disse tidløse øer. Bestil her!

Fra 289 kr
Venedig VIP-tur

Venedig VIP-tur

Se alle Venedigs top seværdigheder på den mest eksklusive måde med vores Venedig VIP-tur, som kombinerer vores to ture 'Rundvisning på Dogepaladset' og 'Bedste af Venedig' til en heldagstur rundt i Venedig. Turen inkluderer en tur med vandtaxa. Sikre dig din plads på denne populære tur, bestil i dag!

Fra 1073 kr
Venedig Hop-af Hop-på båd

Venedig Hop-af Hop-på båd

Udforsk smukke Venedig med en rød Hop-af Hop-på båd! Det er uden tvivl den sjoveste og mest behagelige måde at tage på sightseeing i Venedig! Børn under 5 år rejser gratis. Bestil dine billetter til Hop-af Hop-på båden hjemmefra og gør dig klar til at opdage Venedig!

Fra 165 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv