Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Glaspuster og blondemager tur

Kom væk fra menneskemængderne i Venedig og få et indblik i hvordan byen plejede at være, nemlig en ø fyldt med handlende verdenskendte for deres håndværk, hvor traditionelle færdigheder er blevet givet videre fra generation til generation i århundrede. Kom med os på en halvdagstur til disse tidløse øer, så tæt på og alligevel verdener fra den travle Markusplads.

Højdepunkter

- Oplev de to øer Murano og Burano i Venedig
- Masser af tid til at udforske øerne og shoppe
- Live demonstration i glaspustning og knipleri
- Garanteret lille turgruppe på max. 25 personer

Hvad kan jeg forvente?

Turen starter med en kort sejltur til Murano, en lille ø verdenskendt for sit glas. Førhen var glaspusterne i Murano de eneste i Europa der vidste, hvordan man laver spejl og deres håndværk var så eftertragtet, at de blev forbudt at forlede Venedig og truet med henrettelse, hvis de gjorde. Mange ting har ændret sig siden da, men håndværket er det samme.  

På vores første stop vil du komme til at se en glaspuster i aktion og lære hvad der giver glasset sin farve, hvordan sand bliver til glas og hvad der er sværest ved hans job. Bagefter får du tid til at kigge på den store samling glaskunst og udforske øen på egen hånd. 

Så tager vi tilbage til båden og afsted mod vores næste stop, Burano. Den lille ø er kendt af to årsager. Den første er dens huse. Tætbyggede huse langs gader og kanaler, hvert enkelt malet i en forskellig farve med vasketøj hængende mellem gaderne. Ifølge legenden var det fiskere der startede denne trend ved at male husene i klarefarver så de kunne se deres hjem langt væk fra. Men Burano er også kendt for sin århundrede år gamle knipleri tradition. 

Din guide vil tage dig gennem Buranos gader til en lille bygning, hvor kvinderne sidder og kniplede blonder, som deres mødre og bedstemødre gjorde det før dem. 

Vi tager ikke kommission de steder vi besøger. Faktisk giver vores 10% rabat til dig, så du kan handle billigere. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Du skal gå en del på turen og der er mange trin op til terrasserne i Markuskirken, så det anbefales, at du har behageligt fodtøj på. 
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur. 

Billetkategorier

Voksen 15+
Børn 2-14
Mindre børn 0-1 (gratis)

Bestil
Fra 300 kr

tir, 16 jul 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 5 timer

Vejviser

Glaspuster og blondemager tur

Adresse
Riva degli Schiavoni 30100 Venice Itay

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.