Det bedste af Venedig + Dogepaladset

5.0 (1)
Vores 'Bedste af Venedig med Dogepaladset'-tur er ideel for dem, der ikke har så lang tid at gøre godt med i Venedig, men gerne vil se alle byens højdepunkter. Du kommer til at se alle de enestående seværdigheder, såsom Rialto-broen og få en rundvisningen inden i både Markuskirken og Dogepaladset. Du vil også komme til at besøge mere stille steder langs de små snævre gader og pladser i Venedig, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at bo i en flydende by. 

Højdepunkter:
- Opdag den fascinerende historie om Venedigs fortid på denne 3,5 times gåtur
- Udforsk Venedigs historie i Dogepaladset
- Besøg Markuskirken og spring køen over til indgangen
- Tag de mange trin op til Markuskirkens smukke terrasser 
- Garanteret en lille turgruppe på max. 20 personer

Oplev det bedste af Venedig inkl. Markuskirken og Dogepaladset
Turen starter ved en af Venedigs top seværdigheder - Rialto-broen. Herfra går vi gennem smalle gader og over bittesmå broer til vi kommer ind til hjertet af byen. Her vil du besøge Marco Polos hus og høre om, hvordan han drog til søs og kom tilbage og fortalte om historier om Kina og en verden i Østen få havde set. Lær om historien bag Venedigs kultur, fra dens begyndelse som en ubeboelig mose til at blive til en af verndes mest populære destinationer. 

I løbet af gåturen vil du også se de livlige pladser Campo SS Giovanni e Paolo og Campo Santa Maria Formosa, Byzantinisk indflydelse, renæssance bygninger og moderne strukturer vidner om en eklektisk historie i byens udvikling. 

Efterfølgende passerer vi til se Sukkenes Bro på vej hen til vores sidste og mest imponerende stop - Markuskirken. Efter at have beundret Markuspladsen, vi vil springe den lange kø til kirken over og gå direkte ind i kirken. Med mindre ventetid udenfor har vi mere tid til at beundre de smukke freskoer inden i kirken. Turen inkluderer også terrasserne på toppen af Markuskirken, hvorfra du vil opleve en enestående udsigt udover pladsen. 

Det sidste stop på turen er Dogepaladset, som engang var hertunen af Venedigs hjem, det er centrum for Venedigs historie, såvel som en af verdens ældeste republikker. Vi vil udforske alle de bedste seværdigheder i paladset, som er åbne for offentligheden. Dit besøg i Dogepaladset vil være den perfekte møde af afrunde din tur gennem Venedigs historie og kultur. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran bronzestatuen af en mand på Campo S. Bortolomio, på San Marco-siden af Rialto-broen. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4 timer.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-14 år. Børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Undgå venligst at medbringe store taske, en tripod eller ryksække, da disse skal tjekkes ind som bagage i Markuskirken og du derfor vil misse en stor del af turen. 
- Turen ender ved Dogepaladset.
- Du skal gå en del på tiren og der er mange trin op til terrasserne i Markuskirken, så det anbefales, at du har behageligt fodtøj på. 
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur. 
- Fotografering er tilladt på det meste af turen, dog må man ikke fotografere i Markuskirken. 
- Nogle steder er der ikke skygge, så vi anbefaler at du medbringer en hat, solcreme og en flaske vand, når det er varmt.   

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 4 timer

Vejviser

Det bedste af Venedig + Dogepaladset

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.