Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Dogepaladset og Markuskirken - Spring køen over

5.0 (1)

Spring køen over til Markuskirken og Dogepaladset og dyk ned i Venedigs fascinerende fortid! Denne tur er perfekt for dem, der ikke har så meget tid at bruge i Venedig, og som gerne vil se byens største højdepunkter. Du får desuden en guidet tur inde i både Markuskirken og Dogepaladset.

Spar 10% på dine billetter ved at bestille hos os!

Højdepunkter

- Spring køen over til Markuskirken
- Spring køen over til Dogepaladset
- Få en guidet tur gennem Venedig
- Opdag Venedigs fascinerende historie 
- Tag dig tid til at beundre Markuspladsen
- Garanteret en lille turgruppe på maximalt 25 personer

Hvad kan jeg forvente?

Denne guidede tur kombinerer et besøg i Markuskirken og Dogepaladset med en tur gennem Venedigs historiske fortid. På bare et par timer ser du nogle af byens mest berømte landemærker! Turen er perfekt for turister, som har begrænset tid at bruge i Venedig, og som gerne vil have en autentisk fornemmelse af byen.

Turen starter ved en af Venedigs bedste seværdigheder - Dogepaladset. Vidste du, at Venedig er en af verdens ældste republikker? Det er en af grundene til, at Dogepaladset spiller så essentiel en rolle i byens historie - det har både være greven af Venedigs hjem og stedet, hvor domstolen holdt til!

Her udforsker du alle de bedste seværdigheder i paladset, som er åbne for offentligheden. Storslåede kalkmalerier, kunstværker og interessante historier om Venedigs kultur er bare nogle af de ting, du ser og hører om her.

Dernæst springer du køen over til Markuskirken. Udenfor kirken finder du Markuspladsen, som engang blev kaldt "den bedste dagligstue i hele Europa" af selveste Napoleon. Inde i kirken kan man se, hvordan designet er en sammensmeltning af både østlig og vestlig stil. Her fortæller din guide dig også om forskellene, og hvordan denne sammensmeltning har skabt alsidighed i byens kultur - det er en ret så interessant historie!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- For at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder.
- Adgang til terrasserne på Markuskirken er ikke inkluderet i turen. Efter turen kan du købe billetter til terrasserne og besøge dem på egen hånd. Vær opmærksom på, at der kun tages imod kontanter.
- Undgå venligst at medbringe store taske, en tripod og rygsække, da disse skal tjekkes ind som bagage i Markuskirken, og du derfor vil misse en stor del af turen. 
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur. 
- Fotografering er tilladt på det meste af turen, dog må man ikke fotografere i Markuskirken. 
- Nogle steder er der ikke skygge, så vi anbefaler, at du medbringer en hat, solcreme og en flaske vand, når det er varmt.

Billetkategorier

Voksen (15+)
Barn (2-14)
Spædbarn (0-1): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

- Adgang til terrasserne.

Bestil
Fra 617 kr

tir, 16 jul 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 2 timer 25 minutter

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Dogepaladset.
- Adgang til Markuskirken.
- Et besøg på Markuspladsen.
- Engelsk-talende turguide.
- Små grupper på 25 personer eller færre.

Vejviser

Dogepaladset og Markuskirken - Spring køen over

Adresse
Riva degli Schiavoni, 30124 Venezia VE, Italien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.